header_noorwege2

Nieuws

Zomeractie: Toe aan ontspanning, een energieboost of ondersteuning in je persoonlijke ontwikkeling? In juni, juli en augustus betaal je voor een serie van 3 intensieve behandelingen € 120,- (normaal € 150,-). Ook kun je een metamorfosemassage boeken voor € 50,- (normaal € 65,-) of gebruik maken van de mogelijkheid de Rite of the Womb in deze periode individueel te ontvangen (voor € 50,- ipv € 65,-).


Vanaf 11 mei is er weer ruimte voor het geven van behandelingen en individuele Reikicursussen. Graag bespreek ik vooraf de mogelijkheden. Heb je interesse neem dan contact op voor meer informatie, het stellen van je vragen of het maken van een afspraak.


In tijden van crisis ontstaan mooie initiatieven. Ook met Reiki, meditatie of het sturen van positieve intenties kun je een bijdrage doen. Dat kan gewoon vanuit huis. Iedereen op zijn of haar eigen manier. De kracht komt uit de collectiviteit. Je kunt bijvoorbeeld Reiki geven of mediteren met de intentie dat wereldwijd mag gebeuren wat nodig is om deze Coronacrisis op te lossen. Ik ga er iedere dag even voor zitten, doe je mee? Mocht je vragen hebben, stel ze gerust via info@praktijkhinata.nl


De richtlijnen volgend geef ik in deze periode geen fysieke behandelingen, cursussen of workshops. Wel kun je bij mij terecht voor een behandeling op afstand. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.


Op vrijdagavond 17 april sta ik op de Ladiesnight in Driel. Tijdens dit event kun je bij mijn terecht voor een kennismakingsbehandeling Reiki, een ontspannend momentje.


Op woensdagavond 8 april geef ik voor leden van de VVAO in Eindhoven een lezing en ervaringsavond over Reiki; "Reiki, kul of kunde?"


Praktijk Hinata heeft ook een linkedinpagina.


Op vrijdagavond 31 januari sta ik op het Ladies Event in Partycentrum Plok in Didam. Tijdens het event kun je bij mij terecht voor een fijne Reikibehandeling, als kennismaking of voor een aangenaam relaxmomentje.


De individuele of duo Reikicursussen geef ik normaal gesproken in mijn praktijk in Duiven, maar soms op verzoek ook aan huis. Mocht je interesse hebben in een cursus en wil je die liever aan huis volgen neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Met een metamorfosemassage kunnen oude patronen en blokkades worden losgelaten, kan de levensenergie weer voluit gaan stromen en krijgt het zelfhelend vermogen een impuls. Heb je interesse neem dan contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.


Je bent nooit te oud om Reiki te leren en het is nooit te laat Reiki voor jezelf te gebruiken. Onlangs gaf ik een Reiki 2 cursus aan iemand van 80, die eerder bij mij al een Reiki 1 cursus had gedaan. Reiki 1 leverde rust en ontspanning, meer weerstand, een sneller herstel en meer energie. Het gebruik van Reiki 2 zal daar nog een schepje boven op doen...
Een Reikicursus volgen kan in een groep maar ook individueel of met z'n tweeën, meer informatie of aanmelden kan via info@praktijkhinata.nl


Het is vandaag internationale vrouwendag, een dag die gaat over vrouwelijk kracht. Wat is het mooi als we weer volledig in onze vrouwelijke kracht kunnen staan; zacht, liefdevol en wijs. De Rite of the Womb is een ritueel dat hierbij helpt en helend werkt, speciaal voor de internationale vrouwendag bieden wij deze bijzondere rite met korting aan, Als je de Rite dit weekend (8, 9 of 10 maart) boekt krijg je € 5,- korting en betaal je € 37,50 (normaal € 42,50) voor de Rite of the Womb in Westervoort op vrijdagmiddag 19 april of in Zeist op vrijdagmiddag 17 mei. Aanmelden kan via info@praktijkhinata.nl


Sinds 2015 behandel ik regelmatig samen met Joanna Bos en sinds 2017 geven wij de 'Rite of the Womb'. Als duo vullen wij elkaar aan en zijn wij krachtig in energiewerk. Dat doen wij op onze eigen unieke manier, liefdevol en aards met een vleugje humor. Eind 2018 besloten we meer intuïtieve workshops te gaan ontwikkelen en onze samenwerking een passende naam en gezicht te geven; Sentemo


Afgelopen weekend hadden we een leuk gesprek met Marjolein van 'Nieuws uit Zeist' over de Rite of the Womb. Het interview is te lezen op de site van Zeist.hu


Op 14, 15 en 16 juni zijn wij aanwezig op het Rode Maanfestival in Saasveld. Als 'koestervrouwen' bieden wij een helende ervaring tijdens het festival. Meer informatie hierover vind je op de site van Rode Maan


Meer ontspanning in 2019? Maak je goede voornemens waar met deze speciale nieuwjaarsaanbieding:
5x ontspannende behandeling nu voor €140,- (normaal €175,-)
3x intensieve behandeling nu voor €120,- (normaal €150,-)
Deze persoonsgebonden aanbieding is verkrijgbaar t/m 28 februari 2019 en geldig t/m 31 december 2019.
Te bestellen via info@praktijkhinata.nl ovv Relaxkaart 5x ontspannend of 3x intensief


Verdiepende workshops zijn praktische, leerzame dagen waarin we aan de slag gaan met Reiki en de mogelijkheden uitbreiden.
Binnenkort start een nieuwe serie van 3 dagen waarin we gaan werken met edelstenen, oefenen met chakra's en aura, en aanvullende Japanse Reikitechnieken leren. Boek je de hele serie in 1x dan betaal je geen €75,- maar slechts €55,- per workshop (totaal €165,-)
Woensdag 6 februari 'Werken met edelstenen'
Vrijdag 1 maart 'Werken met chakra's en aura'
Vrijdag 22 maart 'Werken met Japanse Reikitechnieken'
Neem contact op voor het boeken van de hele serie of een losse workshop.


Nieuw bij Praktijk Hinata is de stoelmassage. Ter kennismaking is deze ontspannende massage is t/m 31 maart te boeken voor een speciale introductieprijs.


De data voor cursussen en workshops voor de eerste helft van 2019 zijn al gepland. Naast de cursussen Reiki 1, Reiki 2 staat nu ook de cursus Reiki 3a op het programma. Wil je de Reikicursus liever individueel of samen volgen? Dat kan, neem contact op voor het maken van een afspraak.