header_noorwege2

Nieuws

De Rite of the Womb is een prachtig ritueel voor en door vrouwen, met als essentie het herstel van de vrouwelijke kracht. De vrouwelijke kracht die al eeuwenlang onderdrukt en misbruikt wordt. Ja helaas, ook hier en ook nu in deze tijd, getuige acties als 'orange the world'. Laten we onze vrouwelijke kracht herstellen, onze baarmoeders helen en moeder aarde genezen. De Rite of the Womb is ons geschonken door de sjamanen van de Queres en is bedoeld om door te geven aan zoveel mogelijk vrouwen. In de komende periode geef ik speciaal voor 'orange the world' de Rite of the Womb 3x kado:
Heb jij een groepje van 2 of 3 vrouwen (inclusief jezelf) met wie je de Rite wilt ontvangen? En heb je een rustige plek bij jouw thuis (omgeving Arnhem-Liemers) en tijd op een weekavond of zaterdagmiddag in de maand december? Dan kom ik graag naar je toe om jullie de Rite te geven! Laat mij uiterlijk 9 december weten waarom jullie de Rite willen ontvangen en maak kans op dit mooie kado, op=op dus wees er snel bij. Mailen kan naar Contact of stuur een bericht via 0633852294


Najaarsactie voor duo's: Boek je in oktober, november of december als duo een Reikicursus dan krijgen jullie er gratis oefenochtenden bij. In deze periode met beperkingen zijn we meer op onszelf aangewezen, keren we meer naar binnen, beperken we onze contacten en richten we ons noodgedwongen op een kleine selectieve kring om ons heen. Geen geplande groepsworkshops meer, wel individuele of duo Reikicursussen en workshops op afspraak. En dat geeft ook weer mogelijkheden, meer maatwerk en persoonlijke aandacht, minder prikkels of afgeleid door anderen. In de afgelopen tijd heb ik ook de meerwaarde van duo-cursussen gezien; samen met een vriend(in), je partner, zoon of dochter een Reikicursus volgen is bijzonder. Ervaringen delen, samen een proces doorlopen en een vertrouwd Reikimaatje om mee te oefenen. Als duo heb je dit najaar een streepje voor, bij het boeken van een van de Reikicursussen krijgen jullie er gratis oefenochtenden bij. De oefenochtend is voor jullie samen en de exacte invulling bepalen we aan de hand van jullie wensen van dat moment. Het is in elk geval een praktische ochtend waarin jullie elkaar behandelen, dat kan bijvoorbeeld aan de hand van een thema of een bepaalde techniek.

Najaarsactie: Duo-cursus met gratis oefenochtenden voor jullie samen:
Reiki 1: + 1 oefenochtend
Reiki 2: + 2 oefenochtenden
Reiki 3A: + 3 oefenochtenden
Reiki 1&2: + 4 oefenochtenden
Je boekt de cursus met z'n tweeën voor 31 december 2020 en krijgt de genoemde oefenochtend(en) er als duo gratis bij.
De oefenochtenden plannen we in onderling overleg; bij Reiki 1 binnen 1-3 maanden na de terugkomdag; bij Reiki 2 en 3A binnen 6 maanden na de terugkomdag waarbij naar wens ook één oefenochtend in aanloop naar de cursus gepland kan; bij Reiki 3A kunnen dat er eventueel 2 zijn. Bij het boeken van Reiki 1&2 plannen we in elk geval 3 oefenochtenden in de periode (ca 3-9 maanden) tussen de cursussen.


Nu ook de Rite of the Womb voor duo's. In deze periode geef ik nog geen groepsworkshops terwijl ik wel merk dat er behoefte is aan het ontvangen van de Rite of the Womb. Je kunt deze individueel ontvangen als onderdeel van een holistische behandeling maar het is ook mogelijk het baarmoederritueel samen met je zus, dochter, vriendin te doen. Jullie krijgen dan een privé workshop voor 2 personen. Dat kan bij mij in Duiven en eventueel ook bij één van jullie aan huis hier in de omgeving. De kosten van een duo-workshop zijn € 45,- p.p. 


Zomeractie: Toe aan ontspanning, een energieboost of ondersteuning in je persoonlijke ontwikkeling? In juni, juli en augustus betaal je voor een serie van 3 intensieve behandelingen € 120,- (normaal € 150,-). Ook kun je een metamorfosemassage boeken voor € 50,- (normaal € 65,-) of gebruik maken van de mogelijkheid de Rite of the Womb in deze periode individueel te ontvangen (voor € 50,- ipv € 65,-).


Vanaf 11 mei is er weer ruimte voor het geven van behandelingen en individuele Reikicursussen. Graag bespreek ik vooraf de mogelijkheden. Heb je interesse neem dan contact op voor meer informatie, het stellen van je vragen of het maken van een afspraak.


In tijden van crisis ontstaan mooie initiatieven. Ook met Reiki, meditatie of het sturen van positieve intenties kun je een bijdrage doen. Dat kan gewoon vanuit huis. Iedereen op zijn of haar eigen manier. De kracht komt uit de collectiviteit. Je kunt bijvoorbeeld Reiki geven of mediteren met de intentie dat wereldwijd mag gebeuren wat nodig is om deze Coronacrisis op te lossen. Ik ga er iedere dag even voor zitten, doe je mee? Mocht je vragen hebben, stel ze gerust via info@praktijkhinata.nl


De richtlijnen volgend geef ik in deze periode geen fysieke behandelingen, cursussen of workshops. Wel kun je bij mij terecht voor een behandeling op afstand. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.


Op vrijdagavond 17 april sta ik op de Ladiesnight in Driel. Tijdens dit event kun je bij mijn terecht voor een kennismakingsbehandeling Reiki, een ontspannend momentje.


Op woensdagavond 8 april geef ik voor leden van de VVAO in Eindhoven een lezing en ervaringsavond over Reiki; "Reiki, kul of kunde?"


Praktijk Hinata heeft ook een linkedinpagina.


Op vrijdagavond 31 januari sta ik op het Ladies Event in Partycentrum Plok in Didam. Tijdens het event kun je bij mij terecht voor een fijne Reikibehandeling, als kennismaking of voor een aangenaam relaxmomentje.


De individuele of duo Reikicursussen geef ik normaal gesproken in mijn praktijk in Duiven, maar soms op verzoek ook aan huis. Mocht je interesse hebben in een cursus en wil je die liever aan huis volgen neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Met een metamorfosemassage kunnen oude patronen en blokkades worden losgelaten, kan de levensenergie weer voluit gaan stromen en krijgt het zelfhelend vermogen een impuls. Heb je interesse neem dan contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.


Je bent nooit te oud om Reiki te leren en het is nooit te laat Reiki voor jezelf te gebruiken. Onlangs gaf ik een Reiki 2 cursus aan iemand van 80, die eerder bij mij al een Reiki 1 cursus had gedaan. Reiki 1 leverde rust en ontspanning, meer weerstand, een sneller herstel en meer energie. Het gebruik van Reiki 2 zal daar nog een schepje boven op doen...
Een Reikicursus volgen kan in een groep maar ook individueel of met z'n tweeën, meer informatie of aanmelden kan via info@praktijkhinata.nl