Hinata

Hinata is Japans voor een plaats waar de zon schijnt, waar levensenergie stroomt. Een natuurlijke plek waar je tot jezelf komt, ontspant, oplaadt en herstelt.

Mijn naam is Marouska Brandsma en vanuit Praktijk Hinata geef ik behandelingen en cursussen die bijdragen aan meer rust in je hoofd, meer energie in je lijf en herstel van chronische klachten. Dat doe ik met beide benen op de grond, werkend vanuit integriteit, rust en genegenheid. Ik ben gediplomeerd holistisch therapeut en Reikimaster en heb daarnaast de opleidingen Medische- en Psychosociale Basiskennis succesvol afgerond.

Inspirerend is voor mij de ervaring dat een holistische aanpak verbetering geeft op het moment dat herstel niet meer vanzelfsprekend is. Vanuit holistisch perspectief zijn lichaam en geest onlosmakelijk verbonden waarbij er een wisselwerking is tussen fysieke, emotionele, mentale en energetische aspecten. Als er ergens een verstoring optreedt, heeft dat invloed op de rest. Heb je een fysieke klacht dan heeft dat effect op hoe je je voelt, maar ook op wat je denkt en hoe je energieniveau is. Bij een holistische behandeling gaan we met al deze aspecten aan het werk. Reiki sluit daar naadloos op aan omdat het ook alomvattend werkt en het zelfhelend vermogen stimuleert.
profielfoto2
Het is bijzonder om mensen te behandelen en misschien nog wel mooier om iemand iets in handen te geven
om zichzelf te helpen. Met een Reikicursus krijg je een natuurlijk middel in handen dat breed inzetbaar is en
geschikt voor eigen gebruik. Of je nu wilt ontspannen, sneller wilt herstellen of ondersteuning nodig hebt in de ontwikkeling die je doormaakt. Ik vind het fascinerend om te zien wat Reiki in iemands leven brengt.
  
Wil je weten wat Reiki of holistische therapie voor jou betekent? Neem dan contact op via info@praktijkhinata.nl of telefonisch op 06 33852294 voor het maken van een afspraak of het boeken van een cursus of workshop. Mijn praktijk is gevestigd in Duiven. Regelmatig geef ik ook workshops, cursussen of behandelingen aan huis of op andere locaties. Vraag naar de mogelijkheden.